Zomer Aanpakkers

Profiteer van onze scherpe zomer acties

Zomer aanpakkers

Eindelijk! Het is volop zomer. En dat maakt je werk een stuk aangenamer. Zeker met goed gereedschap, zoals hoogwaardige maaiers en sproeiers. In deze Zomer Aanpakkers vind je voor elke situatie een krachtige oplossing. Dus ook voor jou!

MDS wenst je een heerlijk zonnige zomer. Met de handen uit de korte mouwen!

Gamo Speedy Rain

Een sproeier moet compact, handzaam en praktisch in gebruik zijn. En natuurlijk beschikken over voldoende reikwijdte. De Speedy Rain met verschillende lengtes tot wel 160 meter heeft dit alles in zich. Bovendien is de sproeier voorzien van een turbine om de slang op te rollen. Makkelijker wordt het niet.

  • Slanglengte 90, 130 of 160 meter
  • Diameter slang 32, 40 of 50 mm
  • Automatisch oprolsysteem
Bekijk product

Tip van bart

Sproeien en maaien

Hittegolven, stortbuien, lange droogteperioden… Elke zomer is anders, en dat heeft direct invloed op je maai- en sproeiactiviteiten. Om te zorgen dat je land er de hele zomer gezond bij ligt, geef ik je enkele tips.

In droge periodes is het aan te raden om minder vaak te maaien, hooguit één tot tweemaal per week. Maai in deze periodes niet te kort, om uitdroging van het gazon te voorkomen.

Als er regen in aantocht is, strooi dan vlak van tevoren kunstmest op het gazon. Dit zorgt voor een mooier en gezonder grastapijt.

Bij aanhoudende warmte en droogte is het natuurlijk raadzaam om de tuin te besproeien. Houd er rekening mee dat je het gazon niet te nat besproeit. Vrees niet voor geel gras, want dat wordt echt wel weer groen. Gras herstelt zichzelf heel snel.

Benieuwd welke producten je hiervoor kan gebruiken?

Bekijk de folder

Cirkelmaaiers

Met een cirkelmaaier kies je voor een efficiënte oplossing voor jouw terrein. Hoe vlak, ruig of zwaar het ook is. En of je nu werkt met de hand, of met een twee- of vierwielige trekker. Onze cirkelmaaiers worden veelal ingezet voor het onderhouden van weilanden en grote grasvelden.

Bekijk ons aanbod

Klepelmaaiers

Onze klepelmaaiers zijn echte alleskunners en voelen zich thuis op elk terrein. Ze maaien probleemloos vlakke en ruige terreinen en weten raad met elk materiaal. Van hoog gras, onkruid en twijgen tot lage begroeiing en zelfs dikke takken. Met ons aanbod klepelmaaiers hebben we altijd de juiste oplossing voor jouw twee- of vierwielige trekkers.