Covid-19

MDS IN TIJDEN
VAN CORONA

Covid-19

Corona bepaalt de waan van onze dag. En ook bij MDS zijn we ons zeer bewust van de ingrijpende gevolgen van het virus. Op deze pagina lees je in het kort wat de wijzigingen bij MDS zijn als gevolg van de Corona-crisis

Bij MDS gaan de werkzaamheden op dit moment gewoon door. Wij ontvangen gewoonlijk geen klanten en we houden zelf onderling afstand op de werkvloer, waardoor het besmettingsgevaar beperkt is. De gevolgen voor onze dienstverlening zijn dan ook gering.

Wat verandert er?

We gaan niet op bezoek bij dealers en voeren dus ook geen demo’s uit.

Alle communicatie gebeurt tot nader order telefonisch.

Wat blijft onveranderd?

Zoals gezegd, werkt MDS gewoon door. Dit betekent dat we mails en telefoontjes met dezelfde snelheid behandelen, zoals je gewend bent.

De leveringen van bestellingen uit voorraad gaan onveranderd door, zowel in België als naar Nederland. Je kunt dezelfde levertijden verwachten als normaal.

Producten die we niet op voorraad hebben, kunnen we binnen 3 tot 4 weken leveren. Ook de leveringen vanuit Italië gaan namelijk onveranderd door.

We hopen op je begrip en uiteraard op een snelle, maar gezonde hervatting van het normale leven. We wensen iedereen veel kracht toe in deze moeilijke tijd.

We houden je op de hoogte

Mochten er zaken veranderen in onze werkwijze, dan houden we je via deze pagina op de hoogte. Ontvang je nog geen nieuwsbrief van ons, maar wil je onze updates wel via mail ontvangen? Meld je dan hieronder aan.

Schrijf je nu in