Samen succesvol

Word dealer en profiteer van het sterke imago van MDS

Dealer worden

Wilt u als leverancier profiteren van het sterke imago van MDS? En bent u de juiste partij om onze klanten uit uw regio optimaal van dienst te zijn met klantgericht advies over onze oplossingen? Dan komen we graag in contact met u om onze samenwerking te bespreken.

Als dealer van MDS bent u een waardevolle schakel in ons sterke netwerk binnen België en Nederland. Hierbij profiteren we beiden van elkaars kwaliteiten. Zo kunt u rekenen op extra klanten die wij doorverwijzen naar u en kunt u altijd beschikken over losse onderdelen

en over onze technische expertise omtrent onze producten. Tegelijkertijd rekenen wij erop dat u onze gezamenlijke klant voorziet van de service die wij beloven.

Garanties

Technisch support

Als dealer kunt u altijd een beroep doen op onze technische kennis

Online verkoop

We verwijzen kopers uit uw regio naar u als MDS-dealer

Onderdelenlijn

U kunt beschikken over lossen onderdelen van onze producten voor de verkoop of om direct service te verlenen.

Onze merken

Onze onderdelenlijn bij u op voorraad

Een belangrijk voordeel waarvan onze dealers profiteren, is dat ze kunnen beschikken over losse onderdelen voor onze machines. Deze kunt u inzetten voor directe verkoop aan uw klanten, maar ook om ze snel te voorzien van service. Zo helpt u uw klanten snel weer aan het werk en hoeven ze niet onnodig lang te wachten. Zo maakt u een goede beurt bij uw klant, terwijl ook wij als MDS onze naam hoog houden.

Dealer van MDS worden? Maak snel een afspraak!

Ziet u het zitten om dealer te worden van MDS? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel met u contact op om onze samenwerking te bespreken.

Velden met een * zijn verplicht.
Machines de Schutter

Over MDS

Bij MDS vindt u een compleet assortiment wereldmerken machines en toebehoren voor de aanleg en het onderhoud van groene zones, zoals tuinen, bermen en parken.

Meer informatie
Samen succesvol

Dealer worden?

Wilt u als leverancier profiteren van het sterke imago van MDS? En bent u in staat onze klanten te helpen met service en technisch advies? Word dan dealer van MDS.

Meer informatie
Service & garanties

Service

Bij MDS kunt u uitstekende garantievoorwaarden op alle producten. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een snelle service, zodat uw werk niet stil komt te liggen.

Meer informatie