lente aanpakkers

Profiteer van onze scherpe voorjaarsacties

Lente Aanpakkers: Dát is nu het voordeel van het voorjaar!

Het is weer zover! De handen kunnen uit de mouwen want het voorjaar is gestart. En dat is een goede reden om flink uit te pakken met scherpe korting.

Nibbi / hakfrezen

Voor elk terrein en iedere gebruiker hebben we hoogwaardige grondbewerkers. Met onze krachtige hakfrezen bewerk je effectief je grond, van diep tot ondiep. Ideaal voor bijvoorbeeld het bestrijden van zaadonkruiden en het zaaiklaar maken van je perceel.

Effectief in gebruik
Ook voor het frezen van smalle rijen
Vriendelijk in gebruik

Bekijk de acties

Tip voor je gazon of groentetuin

Een nieuw gazon aanleggen of groenten zaaien? Met een hakfrees voor je tuin maak je de grond in een handomdraai zaaibaar. Een hakfrees is een handige machine om de grond om te zetten en te verbeteren. Het is veel minder arbeidsintensief dan alternatieve methodes, zoals ploegen of spitten. Met een hakfrees verkrijg je een mooi oppervlak dat gemakkelijk te bewerken is. Daarnaast worden ook onkruidresten stukgemaakt en komt hierbij extra lucht in de aarde, waardoor deze een groter volume en verbeterde structuur krijgt. De grond komt dan ook goed los, zodat ze vruchtbaar en zaaibaar zal zijn. Ook de afwatering zal optimaal zijn na gebruik van de hakfrees. In tegenstelling tot bij het spitten of ploegen van de grond, wordt de bovenste laag grond geroerd en door elkaar gehaald in plaats van dat ze omgewenteld wordt.

Bekijk het assortiment hakfrezen

caroni / klepelmaaier

MDS heeft een divers assortiment professionele klepelmaaiers. Deze zijn stuk voor stuk geschikt voor het probleemloos maaien van je terrein. Van vlak tot ruig en van het maaien van hoog gras, onkruid, twijgen tot lage begroeiing.

Geschikt voor twee- en vierwielige trekkers
Voor vlakke en ruige terreinen
Professionele kwaliteit

Bekijk de acties

De kracht van de klepelmaaier

Een klepelmaaier hakt de begroeiing fijn met behulp van roterende klepels of draaiende stalen cilinders? Het voordeel hiervan is dat de plantenresten blijven liggen, wat leidt tot voedselverrijking van de bodem en een laag van halfverteerde plantenresten die voorkomt dat zaden ontkiemen. Het gevolg is een eenzijdige begroeiing van ruimteplanten, grassen, paardenbloem, boterbloem en andere kruiden.

Bekijk het assortiment klepelmaaiers

Machines de Schutter

Over MDS

Bij MDS vindt u een compleet assortiment wereldmerken machines en toebehoren voor de aanleg en het onderhoud van groene zones, zoals tuinen, bermen en parken.

Meer informatie
Samen succesvol

Dealer worden?

Wilt u als leverancier profiteren van het sterke imago van MDS? En bent u in staat onze klanten te helpen met service en technisch advies? Word dan dealer van MDS.

Meer informatie
Service & garanties

Service

Bij MDS kunt u uitstekende garantievoorwaarden op alle producten. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een snelle service, zodat uw werk niet stil komt te liggen.

Meer informatie