Herfst Aanpakkers

Profiteer van onze scherpe herfst acties

Herfst aanpakkers

Langzaamaan verdwijnt de zomerzon en gaan we hopelijk aangenaam najaarsweer tegemoet. Een nieuw seizoen met nieuwe acties om je terrein aan te pakken. Profiteer nu van onze scherpe prijzen.

Tweewielige trekker

Rotorkopeg

Met de rotorkopeg voor je tweewielige trekker heb je het ideale gereedschap om je bodem te egaliseren, zaaiklaar te maken of zelfs in te zaaien in één beweging. Bovendien werk je eenvoudig bodemverbeteraars in, zoals turf en meststoffen.

 • Werkbreedte van 84 tot 200 cm
 • 6 tot 22 tanden

BEKIJK DIT PRODUCT

Vierwielige trekker

Rotorkopeg

MDS heeft een sterk assortiment rotorkopeggen voor je vierwielige trekker. Daarom heb je altijd het perfecte gereedschap om je terrein te egaliseren, zaaiklaar te maken, in te zaaien en te voorzien van bodemverbeteraars. Alle rotorkopeggen zijn uitgerust met een egaliseerplaat, draadrol en traploze werkdiepteregeling.

 • Werkbreedte van 84 tot 200 cm
 • 14 tot 34 tanden

BEKIJK DIT PRODUCT

NIBBI

GrONDFREZEN

Je grond zaaiklaar maken, doe je natuurlijk met een hoogwaardige grondfrees. Een frees die vlijmscherp in jouw perceel snijdt om alle plantresten te verkruimelen. Bij MDS vind je een breed assortiment grondfrezen. Stuk voor stuk machines die zich hebben bewezen op elk denkbaar terrein.

 • Werkbreedte van 50 tot 90 cm
 • Van 12 tot 24 messen

BEKIJK DIT PRODUCT

tip van bart

maak je tuin winterklaar

Hoewel de zomer er helaas weer op zit, gaat het werk in de tuin gewoon door. Zo is het slim om nu de aanplantingen in je tuin af te ronden. Dan hoef je jezelf in het voorjaar alleen nog te concentreren op onderhoudstaken.

Hark in de herfst ook regelmatig de bladeren bij elkaar en hou je gazon bladvrij. Dan kan het goed ademen en voorkom je mosvorming.

Snoei tot slot je druif, berk, kastanje, walnoot en/of esdoorn nog voor januari, want anders is de sapstroom bij deze soorten weer op gang en kan je boom ‘bloeden’.

VRAGEN? BART@MDSBV.EU

Handbediend

bio-hakselaars

Onze handbediende én handzame hakselaars zijn ideaal bij het opruimen van tuinafval en takken. Versnipper je afval, voer het af en verwerk het tot compost. Hoe grof of fijn je afval ook is.

 • Licht en eenvoudig in gebruik
 • Voor de fijnste en dikste takken

BEKIJK DIT PRODUCT

Tweewielige trekker

bio-hakselaars

Voor elke klus, van zwaar tot licht, hebben we de juiste biohakselaar voor je tweewielige trekker. Voor onkruid en zachthout, maar ook grote takken die vragen om veel vermogen. Bekijk welke machine geschikt is voor jouw tweewielige trekker.

 • Diverse vermogens leverbaar
 • Eenvoudig in gebruik

BEKIJK DIT PRODUCT

Vierwielige trekker

bio-hakselaars

Bij MDS ben je aan het juiste adres voor de juiste biohakselaar voor je vierwielige trekker. Ongeacht de omvang van je klus en het materiaal dat je gaat versnipperen. Van onkruid tot takken met een brede diameter.

 • Voor de fijnste en dikste takken
 • Voorzien van no-stress-functie

BEKIJK DIT PRODUCT