Winter Aanpakkers

Profiteer van onze scherpe winteracties

Winter aanpakkers

De winter is van start en MDS staat klaar met scherpe acties en nieuwe producten. Verschillende soorten strooiers, sneeuw(ploeg)bladen en tips voor de wintersnoei. Lees alles in de Winter Aanpakkers en profiteer van hoge kortingen.

Zout- en zandstrooier

Deze kleine professionele getrokken strooier is geschikt voor het verspreiden van zand, zout of meststoffen in granulaatvorm. Ideaal dus voor weilanden, paden of sportvelden. Er is een regelbare dosering, een strooiplaat met regelbare werpplaatjes en metalen tandwielbak in vetbad.

  • Strooien van zand/zout
  • Inhoud 73 liter
  • Gietijzeren tandwielbak
Bekijk product

Tip van bart

Tijd voor de wintersnoei

Wist je dat de winter een goede periode is om bomen te snoeien? Bomen gaan in een soort winterslaap en hierdoor neemt de sapstroom sterk af. Hier kun je de boom gewoon snoeien zonder dat deze gaat bloeden.

Nadat je hebt gesnoeid zal het sap niet uit de snoeiwonden stromen, maar de boom is wel zwakker op deze plekken. Vorst kan op deze manier flinke schade aanrichten. Snoei daarom nooit je boom als er in de eerste dagen erna vorst voorspeld wordt. Zo geef je de boom genoeg tijd om te herstellen en de wond te laten genezen.

VRAGEN? BART@MDSBV.EU

Zout- en zandstrooier

De professionele strooiers van Gamo – gedragen in driepunt – zijn ideaal voor het verspreiden van zand of zout op weilanden, paden of sportvelden. De dosering is regelbaar en een strooiplaat met regelbare werpplaatjes worden meegeleverd.

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en soorten. Onder andere met tank in staal dat gepoedercoat, gegalvaniseerd of roestvrij is of met tank in polyethyleen.

  • Strooien van zand/zout
  • Inhoud 60 en 270 liter
  • Standaard geleverd met cardanas
Bekijk product

NIEUW

Winterproducten van Bellon

Bellon produceert al meer dan 30 jaar diverse machines voor tuinen en parken. De Bellon cirkelmaaiers, klepelmaaiers en borstels zijn een begrip in de markt. Dit seizoen voegt Bellon verschillende winterproducten toe aan het assortiment van MDS.