BlueBird

krachtige gereedschappen om de zwaarste klus licht uit te voeren

Bluebird

Bluebird levert een compleet assortiment machines en accessoires voor tuinonderhoud, bosbouw en landbouw. Of je nu een particulier of een professional bent, je vindt bij Bluebird gereedschap, advies en hulp. Daarmee streeft het merk ernaar dat iedereen onmiddellijk voordeel haalt uit de tools.

Veelzijdig assortiment maaiers

Voor het maaien van jouw gras, riet en struikgewassen heeft Bluebird een serie krachtige maaiers. Deze professionele landbouwmachines zijn ontworpen voor elk terrein en de grofste gewassen. Bovendien zijn ze ideaal voor zowel landbouwers als particulieren die zwaar en langdurig werk verrichten. Elke maaier kenmerkt zich door het robuuste ontwerp en de uitstekende wendbaarheid.

Zero-turn maaiers
Bekijk het assortiment
Grasmaaiers
Bekijk dit product
Bosmaaiers
Bekijk dit product
Allesmaaiers
Bekijk het assortiment

Snoeien

Je gewassen en bomen gedijen goed bij een goede snoei- of knipbeurt op het juiste moment in het seizoen. Het helpt ze om gezond door te groeien en wildgroei te voorkomen. Om je optimaal te helpen bij je zaag- of snoeibeurt hebben we een sterk assortiment accugereedschappen. Met het Gamo by Blue Bird gamma hebben we altijd een machine in huis die geknipt is voor jou klus. En ook voor alle accessoires, zoals de herlaadbare Lithium accu kun je bij ons terecht.

Bekijk het gehele assortiment

Bladblazers en onkruidbestrijding

Bluebird heeft de machines in huis om jouw terrein perfect op orde te houden. Vrij van blad en onkruid. Zo zorgt de professionele onkruidbestrijding op een milieuvriendelijke manier dat jouw gazon, plantage of landbouwgrond onkruidvrij blijft. En met de krachtige bladblazers ben je snel verlost van groenafval, zoals gevallen bladeren.

Demo
aanvragen?

Wil je de kwaliteit van Bluebird zelf ervaren? Vraag een demo aan voor de machine die jij op het oog hebt. De demo kan plaatsvinden bij de dealer in jouw buurt, maar ook bij jou op locatie.

Plan nu jouw demo

Download de bluebird brochure

Nieuwsgierig naar het gehele assortiment van BlueBird? Bekijk dan hier de brochure. Een groot deel van het assortiment kunnen wij vanuit voorraad leveren. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Download hier de BlueBird Brochure

 

Productcategorieën