Caroni

TRADITIONELE TOPKWALITEIT MET EEN STERK INNOVATIEVERMOGEN

Caroni is een wereldspeler op het gebied van machines voor tuin en park. Het Italiaanse bedrijf combineert al meer dan een halve eeuw traditionele topkwaliteit met een sterk innovatievermogen. Dankzij de continue research en de prestatieverbeteringen is Caroni een modern merk dat wereldwijd bekend staat om de absolute duurzaamheid. De cirkelmaaiers, klepelmaaiers en grondfrezen van Caroni zijn dan ook een begrip in de markt. De band die MDS door de jaren heen heeft opgebouwd met de familie Caroni is bijzonder hecht te noemen. Hierdoor vormen Caroni en MDS een sterke twee-eenheid in de markt en is MDS een trotse caroni dealer.

Landbouwmachines van Caroni

De landbouwmachines van het merk Caroni kunnen op elke type tractor en alle soorten grond worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor het onderhoud, de voorbereiding en het schoonmaken van groene gebieden. Van parken tot snelwegbermen, golfbanen, sportvelden, bloembedden en tuinen.

Een offerte op maat

Ben je op zoek naar één van de machines van Caroni en wil je graag wat advies inwinnen? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij kunnen op basis van jouw wensen en behoeften een offerte op maat opstellen. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Productcategorieën

(Machines voor)
Vierwielige trekkers