Caroni

TRADITIONELE TOPKWALITEIT MET EEN STERK INNOVATIEVERMOGEN

Caroni

Caroni is een wereldspeler op het gebied van machines voor tuin en park. Het Italiaanse bedrijf combineert al meer dan een halve eeuw traditionele topkwaliteit met een sterk innovatievermogen. Dankzij de continue research en de prestatieverbeteringen is Caroni een modern merk dat wereldwijd bekend staat om de absolute duurzaamheid. De cirkelmaaiers, klepelmaaiers en grondfrezen van Caroni zijn dan ook een begrip in de markt. De band die MDS door de jaren heen heeft opgebouwd met de familie Caroni is bijzonder hecht te noemen. Hierdoor vormen Caroni en MDS een sterke twee-eenheid in de markt.

voor de VIERWIELIGE TREKKER

Cirkelmaaiers

De cirkelmaaiers van Caroni voor jouw vierwielige trekker zijn ideaal om weilanden of andere grote grasvelden. De machines zijn bij uitstek geschikt voor het onderhouden van gras, maar ook voor het maaien van hoog gras.

Bekijk hier het assortiment

voor de VIERWIELIGE TREKKER

Klepelmaaiers

De Caroni klepelmaaiers voor vierwielige trekkers zijn geschikt voor het maaien van hoog gras en licht snoeihout. Ze zijn voorzien van een rol achteraan die de snijhoogte perfect regelt. De klepelmaaiers worden geleverd inclusief cardanas, zijdelingse sleepvoeten en veiligheidsbeugels. Een optionele hydraulische zijshift is verkrijgbaar.

Bekijk deze klepelmaaiers

Demo
aanvragen?

Wil je de kwaliteit van Caroni zelf ervaren? Vraag een demo aan voor de machine die jij op het oog hebt. De demo kan plaatsvinden bij de dealer in jouw buurt, maar ook bij jou op locatie.

Plan nu jouw demo

Productcategorie├źn

(Machines voor)
Vierwielige trekkers