Gamo

HET EIGEN DUURZAME EN INNOVATIEVE MERK VAN MDS

Gamo

Gamo is het eigen merk van MDS. Onder deze vlag hebben we een sterke naam met een innovatief karakter opgebouwd. Gamo kenmerkt zich door kwalitatief hoogstaande producten, waaronder de spitfrees en de rotorkopeg met tanden. Producten die stuk voor stuk uitblinken in duurzaamheid, eenvoud en functionaliteit. En dat merk je direct tijdens het gebruik. En aan het feit dat je jarenlang plezier beleeft aan jouw Gamo-product.

Reinigen en sproeien

De reinigings- en sproeimachines van GAMO maken het reinigen van jouw terrein gebruiksvriendelijk en effectief met hoogwaardige sproeiers en borstels. De machines kenmerken zich stuk voor stuk door een duurzame kwaliteit en een gebruiksvriendelijk ontwerp.

Zodensnijder

GAMO biedt een professionele zodensnijder die snel, nauwkeurig en gemakkelijk je oude gazon los snijden. Daarmee is het de ideale tool om je gazon te renoveren. De Gamo zodensnijder is geschikt voor kleine en gelijke oppervlakten, maar ook voor robuustere terreinen.

bekijk het assortiment

Dunsch

De Dunsch-serie van GAMO is een degelijke semiprofessionele tweewielige trekker voor diverse doeleinden. De Dunsch met frees en rotorkopeg is de ideale oplossing om de bodem te egaliseren, zaaiklaar te maken en eventueel te zaaien in één beweging. Ook voor het inwerken van bodemverbeteraars, zoals turf en meststoffen is de Dunsch ideaal.

Bekijk alle Gamo tweewielige trekkers

Grondbewerking

Gamo biedt semi-professionele tweewielige trekkers voor uiteenlopende toepassingen. Om jouw grond te frezen en gewas te maaien, maar ook voor het sneeuw- en vuilvrij maken van stoep, oprit of terras. Dankzij deze veelzijdigheid is Gamo een ideale hulp voor de particuliere en semi-professionele gebruiker.

Hakfrezen
Bestel direct
Aanaarders
Bekijk dit product
Cultivators
Bekijk dit product
Rotorkopeggen
Bekijk dit product
Aardappelrooiers
Bekijk dit product
Bandhooiers
Bekijk dit product

Maaibalken

Voor het maaien van jouw gras heeft GAMO een serie krachtige maaibalken. Deze professionele machines zijn ontworpen voor elk terrein en de grofste gewassen. Bovendien zijn ze ideaal voor zowel landbouwers als particulieren die zwaar en langdurig werk verrichten. Elke maaier kenmerkt zich door het robuuste ontwerp en de uitstekende wendbaarheid.

Strooiers

GAMO heeft een uitgebreid assortiment strooiers, zowel handbediend als tweewielige en vierwielige trekkers. Deze zijn inzetbaar voor een uiteenlopende toepassingen, van het strooien met precisie van zout en zand tot meststoffen. Alle machines zijn zeer robuust gebouwd en blinken uit op het gebied van duurzaamheid en een eenvoudige bediening.

Handbediend
Bekijk dit product
Tweewielige trekkers
Bekijk dit product
Vierwielige trekkers
Bekijk dit product

Demo
aanvragen?

Wil je de kwaliteit van GAMO zelf ervaren? Vraag een demo aan voor de machine die jij op het oog hebt. De demo kan plaatsvinden bij de dealer in jouw buurt, maar ook bij jou op locatie.

Plan nu jouw demo

Productcategorieën