Samen succesvol

Word dealer en profiteer van het sterke imago van MDS

Dealer worden

Wil je als leverancier profiteren van het sterke imago van MDS? En ben je de juiste partij om onze klanten uit jouw regio optimaal van dienst te zijn met klantgericht advies over onze oplossingen? Dan komen we graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken.

Als dealer van MDS ben je een waardevolle schakel in ons sterke netwerk binnen België en Nederland. Hierbij profiteren we beiden van elkaars kwaliteiten. Zo kun je rekenen op extra klanten die wij doorverwijzen naar jou en kun je altijd beschikken over losse onderdelen en over onze technische expertise omtrent onze producten. Tegelijkertijd rekenen wij erop dat jij onze gezamenlijke klant voorziet van de service die wij beloven.

Ik wil dealer worden

Garanties

Technisch support

Als dealer kun je altijd een beroep doen op onze technische kennis.

Online verkoop

We verwijzen kopers uit jouw regio naar jou als MDS-dealer.

Onderdelenlijn

Jij kunt beschikken over lossen onderdelen van onze producten voor de verkoop of om direct service te verlenen.

Dealer aan het woord

Hoe ervaren onze dealers eigenlijk de samenwerking met MDS? Daar kom je alleen achter door ze het te vragen. Zo gezegd, zo gedaan …

Meer verhalen van onze dealers

FV Van Cutsem

 
Bekijk video

Willemen N.V.

 
bekijk video

Onze onderdelenlijn bij jou op voorraad

Een belangrijk voordeel waarvan onze dealers profiteren, is dat ze kunnen beschikken over losse onderdelen voor onze machines. Deze kun je inzetten voor directe verkoop aan jouw klanten, maar ook om ze snel te voorzien van service. Zo help jij jouw klanten snel weer aan het werk en hoeven ze niet onnodig lang te wachten. Zo maak je een goede beurt bij jouw klant, terwijl ook wij als MDS onze naam hoog houden.

Dealer van MDS worden? Maak snel een afspraak!

Zie je het zitten om dealer te worden van MDS? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel met je contact op om onze samenwerking te bespreken.