Fox Motori

AL JAREN EEN VASTE WAARDE BIJ FRUITGAARDEN, BOOMGAARDEN EN GROENVOORZIENINGEN

Fox Motori

Het Italiaanse Fox Motori levert effectieve en vakkundige oplossingen voor de sanering en desinfectie van binnenomgevingen en voor onkruidbestrijding van fruitgaarden. Het succesvolle verhaal begon in 1970 toen het bedrijf startte met de productie van sproeiers. Sindsdien is het een toonaangevende leverancier van professionele producten die een vaste waarde zijn bij fruitgaarden, boomgaarden en groenvoorzieningen.

Sproeiers

Fox Motori biedt een uitgebreide serie druksproeiers voor het bestrijden van onkruid. Of je nu een professionele plantage hebt of de sproeier gebruikt als particulier. Onze range bestaat uit diverse modellen die variëren in tankinhoud en de wijze waarop je de sproeier gebruikt. Van hand tot ruggedragen. Alle druksproeiers kenmerken zich door een perfecte werking en een vriendelijk bedienbare lans.

bekijk het assortiment

Demo
aanvragen?

Wil je de kwaliteit van Fox Motori zelf ervaren? Vraag een demo aan voor de machine die jij op het oog hebt. De demo kan plaatsvinden bij de dealer in jouw buurt, maar ook bij jou op locatie.

Plan nu jouw demo

Productcategorieën