Ortolan

Specialist voor de agrarische markt

Ortolan

Ortolan is een Italiaans familiebedrijf dat al bijna 50 jaar machines voor de agrarische markt produceert. Het bedrijf is specialist in kleinere machines, zoals overtopfrezen, rotorkopeggen en frezen. Ook voor de grotere tractoren heeft Ortolan een compleet programma degelijke machines van Italiaanse topkwaliteit.

Rotoreg

Deze Ortolan is ideaal om je terrein zaaiklaar te maken. De machine heeft een zeer stevige constructie, tanden met mesprofiel en is daarmee geschikt voor het zwaardere werk. Met de optionele zaaikit kun je in één keer zaaien en zaad op de juiste diepte inharken, waarna de rasterrol alles mooi aandrukt.

Bekijk assortiment

Overtopfrees

Met de overtopfrees van Ortholan graaft je effectief stenen en oude begroeiing in. Je realiseert zo een fijne zuivere toplaag voor nieuwe aanplanting. Of je nu gras inzaait of bijvoorbeeld nieuwe sierbeplanting gaat aanleggen. In combinatie met de optionele zaaier kunt je gelijk het zaad inrollen.

Bekijk dit product

Demo
aanvragen?

Wil je de kwaliteit Ortolan zelf ervaren? Vraag een demo aan voor de machine die jij op het oog hebt. De demo kan plaatsvinden bij de dealer in jouw buurt, maar ook bij jou op locatie.

Plan nu jouw demo

Productcategorieën

(Machines voor)
Vierwielige trekkers