caroni
Machines de schutter

Uw distributeur van landbouwmachines

Met landbouwmachines kunt u de productiviteit en efficiëntie van uw landbouwhandelingen verhogen voor uw groene zone. Het doel is uiteindelijk om de kostprijs steeds verder te drukken en de focus te leggen op schaalvergroting. Daar hebben we landbouwmachines natuurlijk hard bij nodig.

Bent u op zoek naar landbouwmachines of parkmachines voor uw groene zone? Dan zit u bij MDS goed! De tractor is wel de belangrijkste landbouwmachine, maar kan niet zonder de andere landbouwmachines. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld tweewielige trekkers, graszodensnijders, beregeningsapparatuur, grondbewerkingsmachines of maaimachines.

Dit is slechts een kleine greep uit het gehele assortiment landbouwmachines bij MDS. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze specialisten.

Populaire landbouwmachines

Tweewielige trekker

Bent u op zoek naar een tweewielige trekker die volledig voldoet aan uw specificaties? Bij MDS hebben we altijd de juiste trekker voor uw situatie en uw toepassing, van licht tot zwaar gebruik. De machines zijn voorzien van benzine- of dieselmotor en staan bekend om hun hoge kwaliteit en minimale energieverbruik, geluid en trillingen. Eigenschappen die gelden voor tweewielige trekkers voor zowel professioneel, semiprofessioneel als particulier gebruik.

Bekijk het assortiment

Graszodensnijder

Met onze zodensnijder met vierwielaandrijving maakt u korte metten met oud gras. Het trillend mes van 30 of 40 centimeter snijdt vlot de graszoden los, die u vervolgens kunt oprollen en verwijderen. Met dit systeem bent u in staat om binnen één etmaal een gazon te verwijderen en een nieuw gazon uit te rollen.

Bekijk het assortiment

Automatische beregeningsmachine

De Speedy Rain is een compacte en professionele lijn met beregening- en irrigatiemachines. Ze zijn ideaal voor terreinen, zoals grotere tuinen en parken. De standaarduitvoering is voorzien van een instelbare sector-sproeier en is gemonteerd op een tweewielig karretje. Dankzij het solide onderstel is de gewichtsverdeling optimaal.

Tijdens het beregenen wordt de polyethyleen slang automatisch opgerold door de haspelslanggeleider. Er is een instelbare automatische waterstop aan het eind van de beregeningsgang. De opwindtijd is regelbaar en er is een trekstang met aankoppeling voor tuintrekkers. De aandrijving voor het oprollen gebeurt via een cilinder of een turbine. De sproeier is uitgerust met een manometer voor drukcontrole bij de wateraansluiting.

Bekijk het assortiment

Offerte van uw landbouwmachine

U kunt zowel online als telefonisch een offerte aanvragen, we zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen op uw wensen geheel inzichtelijk te maken. Daarna ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Dan weet u precies waar u aan toe bent. We vinden het belangrijk dat dit proces snel verloopt, zodat uw werk niet stil komt te liggen. U kunt dus altijd rekenen op een snelle service.

MDS dealer worden?

Ziet u het zitten om te profiteren van het sterke imago van MDS? Dan komen we graag in contact met u voor een eventuele samenwerking. Wij zijn voorstander van het optimaal bedienen van onze klanten in elke regio en breiden onze diensten dan ook graag verder uit. Wilt u meer weten?

Velden met een * zijn verplicht.
Machines de Schutter

Over MDS

Bij MDS vindt u een compleet assortiment wereldmerken machines en toebehoren voor de aanleg en het onderhoud van groene zones, zoals tuinen, bermen en parken.

Meer informatie
Samen succesvol

Dealer worden?

Wilt u als leverancier profiteren van het sterke imago van MDS? En bent u in staat onze klanten te helpen met service en technisch advies? Word dan dealer van MDS.

Meer informatie
Service & garanties

Service

Bij MDS kunt u uitstekende garantievoorwaarden op alle producten. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een snelle service, zodat uw werk niet stil komt te liggen.

Meer informatie