Machines de Schutter

Jouw distributeur van landbouwmachines

Landbouwmachines

Met landbouwmachines kun je de productiviteit en efficiëntie van jouw landbouwhandelingen verhogen voor jouw groene zone. Het doel is uiteindelijk om de kostprijs steeds verder te drukken en de focus te leggen op schaalvergroting. Daar hebben we landbouwmachines natuurlijk hard bij nodig.

Dit is slechts een kleine greep uit het gehele assortiment landbouwmachines bij MDS. Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze specialisten.

Tweewielige trekker

Ben je op zoek naar een tweewielige trekker die volledig voldoet aan uw specificaties? Bij MDS hebben we altijd de juiste trekker voor jouw situatie en toepassing, van licht tot zwaar gebruik. De machines zijn voorzien van benzine- of dieselmotor en staan bekend om hun hoge kwaliteit en minimale energieverbruik, geluid en trillingen. Eigenschappen die gelden voor tweewielige trekkers voor zowel professioneel, semiprofessioneel als particulier gebruik.

Bekijk de tweewielige trekkers

Graszodensnijder

Met onze zodensnijder met vierwielaandrijving maak je korte metten met oud gras. Het trillend mes van 30 of 40 centimeter snijdt vlot de graszoden los, die je vervolgens kunt oprollen en verwijderen. Met dit systeem ben je in staat om binnen één etmaal een gazon te verwijderen en een nieuw gazon uit te rollen.

Bekijk de graszodensnijder

Automatische beregeningsmachine

De Speedy Rain is een compacte en professionele lijn met beregening- en irrigatiemachines. Ze zijn ideaal voor terreinen, zoals grotere tuinen en parken. De standaarduitvoering is voorzien van een instelbare sector-sproeier en is gemonteerd op een tweewielig karretje. Dankzij het solide onderstel is de gewichtsverdeling optimaal.

Tijdens het beregenen wordt de polyethyleen slang automatisch opgerold door de haspelslanggeleider. Er is een instelbare automatische waterstop aan het eind van de beregeningsgang. De opwindtijd is regelbaar en er is een trekstang met aankoppeling voor tuintrekkers. De aandrijving voor het oprollen gebeurt via een cilinder of een turbine. De sproeier is uitgerust met een manometer voor drukcontrole bij de wateraansluiting.

Bekijk de beregeningsmachine

Offerte van uw landbouwmachine

Je kunt zowel online als telefonisch een offerte aanvragen, we zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw wensen geheel inzichtelijk te maken. Daarna ontvang je van ons een complete offerte op maat. Dan weet je precies waar je aan toe bent. We vinden het belangrijk dat dit proces snel verloopt, zodat jouw werk niet stil komt te liggen. Je kunt dus altijd rekenen op een snelle service.

MDS dealer worden?

Zie je het zitten om te profiteren van het sterke imago van MDS? Dan komen we graag in contact met je voor een eventuele samenwerking. Wij zijn voorstander van het optimaal bedienen van onze klanten in elke regio en breiden onze diensten dan ook graag verder uit. Wil je meer weten?