Nibbi

MAK 17.GE

Wie vooruit wil, moet denken in nieuwe energiebronnen. In 100% power met 0% uitstoot. Met deze innovatiekracht staat MDS in het veld. We verduurzamen machines met de kwaliteit en power die de markt gewend is. Met het oog op de toekomst. Én op jouw bedrijfsvoering. Het resultaat? De MAK 17.GE, de eerste full electric tweewielige trekker. Een wereldprimeur!

Bestel nu

Elektrisch

100% op accu

De Mak 17.GE is krachtig, veelzijdig en werkt 100% op een accu. Dankzij het vermogen van maar liefst 18 pk neemt het met gemak het werk over van zijn voorganger. Zo ben je helemaal klaar voor een duurzame toekomst.

Direct bestellen

MORE.GE app

Realtime informatie

De accustatus en -data zijn realtime zichtbaar via de app op je smartphone of tablet. Ook lees je de data af op het display van de Mak17.GE. Zo ben je altijd up-to-date tijdens je werk.

Made by Gerome

Ontwikkeling in
eigen beheer

More.GE is het duurzame label van MDS. Met de GE van Green Energy én van productontwikkelaar Gerome. Met More.GE maak we werk van groene energie door in eigen beheer bestaande machines te elektrificeren en afscheid te nemen van fossiele brandstoffen.

Duurzaam

100% power, 0% uitstoot

Met de Nibbi Mak 17.GE geniet je van de vertrouwde kwaliteit die je gewend bent. De verschilmakers in deze tweewielige trekker zijn de accu en de elektromotor. Deze motor is even krachtig als de traditionele versie, terwijl de accu (brand)veilig is en een lange levensduur heeft.

 

Safety system

Veiligheid

Veiligheid staat voorop. Daarom worden alle aandrijvingen uitgeschakeld bij het loslaten van de stuurhendels. Ook wordt de aftakas automatisch uitgeschakeld bij het achteruitrijden.

Lithium Irion Phosphate

Aces Accu

De Aces accu is ingericht met BMS-functies die de levensduur van de batterij verlengen en beschermen tegen bijvoorbeeld overladen, overbelasting en overstroom. Bovendien zorgt het celbalanceringssysteem ervoor dat je de accu-capaciteit maximaal benut.

Overige specificaties

Nibbi Mak 17.GE

  • 18 pk elektromotor met variabel regelbare snelheid en voorzien van cruise control.
  • De PTO / aftakas is schakelbaar in 540tpm en 920 tpm.
  • Inclusief onafhankelijke remmen, differentieel met blokkage.

Direct bestellen

CONTACT

Heb je een vraag of opmerking over de Nibbi Mak 17.GE of over een van onze andere producten? Onze specialisten staan je graag te woord.

Contact
LEASE OPLOSSINGEN

MDS biedt ook de mogelijkheid tot het leasen van deze machine. Meer weten?

Klik hier
PRODUCTGARANTIES

Op alle Nibbi-producten zit een garantie van 3 jaar bij professioneel gebruik op de machine en 5 jaar op de accu. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Stel je vraag
Zien is geloven

Vraag een gratis
demo aan

Geïnteresseerd in deze machine, maar wil je hem eerst in actie zien? Plan een gratis demo in. Deze kan plaatsvinden bij de dealer in jouw buurt, maar ook bij jou op locatie. Klik op de onderstaande knop, vul het formulier in en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.

Demo aanvragen